DutchEnglishFrenchGermanNorwegianRussianSpanish

Villa in Montblanc

Mont blanc, Catalonia


SALE € 1,600,000  • Beds 10
  • Baths 9
  • Balcony 0
  • 768 m2
  • 34960 m2
  • swimming pool Private
Request More Information
PROPERTY NO LONGER LISTED
This property has been removed and potentially sold. Please use the search to find similar properties in Mont blanc, Catalonia.


If you have already decided on which area you wish to purchase a property, we can send you exactly what you're looking for as soon as it hits the market!

Simply fill out your requirements below and we will send you our latest properties that meet your criteria.


YOUR RequirementsInformation

Villa in Montblanc for sale in Catalonia Spain

x


x


x


x


x


x


x


En un paratge bucòlic extraordinari envoltat per les muntanyes de Prades, a tocar de la històrica localitat emmurallada de Montblanc i a nomes mitja hora de les platges mundialment reconegudes de la Costa Daurada, ens hi espera una finca amb 40 hectàrees de terreny que, quan la descobreixis, no te la podràs treure del cap. Rodejada de grans extensions de vinya, oliveres, cereal i bosc, lesplèndida masia modernista que oferim a la venda es un autèntic paradís rural que fascinarà a residents, convidats, hostes i clients.

I es que les seves possibilitats de negoci son nombroses, per no dir infinites! Mentre que presenta unes característiques ideals per ser explotada com a establiment de turisme rural dalt standing, ofereix tambe un immens potencial en els àmbits de la celebracio desdeveniments i retirs, la restauracio, lhípica, lenologia, lagricultura entre daltres. Es tracta, a mes, dun espai idíl·licament aïllat alhora que perfectament connectat.

Tan es així que, mentre respires aire pur, gaudeixes del cant dels ocells i admires la vegetacio que tenvolta, lacces als punts de mes gran interès del territori es ràpid i senzill.

La connexio amb lautopista AP-2, a nomes 1 quilòmetre de distància, facilita el moviment terrestre apropant-te amb 30 minuts a la costa o amb 1 hora a Barcelona.

El bo i millor de Catalunya, al teu abast! Tot i que una imatge val mes que mil paraules, si estàs llegint això es perquè les fotografies than deixat amb ganes de descobrir mes detalls sobre aquesta meravellosa masia.

I no ens estranya! Doncs tenim bones notícies, perquè corroborem que tot el que has vist es real, autèntic i que el millor està per arribar. De portes en fora, son diversos els magatzems, garatges i espais multifuncionals que ens hi donen la benvinguda, entre ells una zona daparcament exterior amb capacitat de fins a deu vehicles.

De manera totalment vallada i amb cuidats murs de pedra, accedim a un gran jardí destil mediterrani amb camp de gespa i la protagonista de la pel·lícula: una magnífica piscina acompanyada dun acollidor porxo cobert amb barbacoa.

Una combinacio infal·lible on el resultat no pot ser altre que el de la màxima diversio! Ara, es moment de prendre una decisio important: casa petita o casa gran No hi donis gaires voltes, perquè aquí en tenim de tots els tipus! Efectivament, la finca disposa de dos habitatges independents, mides diferents i usos diversos.

Això sí: lencant es mante al llarg de totes i cadascuna de les estances! La masia principal, datada del segle XIX i totalment restaurada amb un estil rustic actual, distribueix els 500m2 que la conformen en tres pràctiques plantes.

Aquí, ens hi esperen diverses sales destar dotades de xemeneia, una espectacular cuina equipada i funcional, una biblioteca, diverses terrasses i fins a set habitacions, acompanyades duna sala de bany pròpia.

Amb climatitzacio per radiadors daigua i splits, grans entrades de llum natural i vistes privilegiades a un entorn bucòlic fascinant! Per altra banda, la llar adjacent i secundària nomes redueix les seves dimensions, però mante intacta la practicitat de les seves estances i la cura pels detalls.

Aquí, son 130 els metres quadrats que donen lloc a una fantàstica cuina de disseny, una exclusiva sala destar amb llar de foc i tres habitacions, una delles situada en un altell, acompanyades de sala de bany Dos garatges tancats de grans dimensions, un heliport i una piscina secundària sense reformar son alguns dels elements que ens acompanyen a concloure les característiques daquesta finca, que un dels nostres assessors estarà encantat de seguir presentant-te! I es que aquesta no es una casa qualsevol: aquest es un projecte vital i professional que no pots deixar escapar!

View our featured properties

Subscribe to our Property Updates


If you want property information only for specific locations click here